Onze docenten

JACINTHA PORRENGA

Directie en docent

Geeft les in Piano, Keyboard, Gitaar, Accordeon & Accordeonorkest, Ukulele, Trekharmonica, Talentschool, musical & Sint Josef koor Talent ontwikkelen en ontdekken is een sterke kant van Jacintha. Denken in onmogelijkheden doet ze dan ook niet. Jacintha runt de muziekschool al 7 jaar op een succesvolle manier. 

RAIMON SMIT

Docent

Geeft les in Gitaar, Keyboard & Piano Raimon speelt op dit moment in een band waar hij op de gitaar speelt. Dit doet Raimon al sinds zijn 15. Muziek is zijn passie en dit probeert hij over te dragen aan de leerlingen. Muziek is genieten en plezier staat voorop.

KEVIN ADDENS

drumdocent

Kevin is verandwoordelijk voor de ritme sectie in onze muziekschool. Hij geeft drumlessen, djembeworkshops en workshop emmer drummen. verder geeft hij beginners piano, keyboard en gitaar lessen.  Kevin is afgestudeerd aan de Noorderpoort Kunst Theater en Media en heeft gestudeerd aan de Rock academie in Tilburg. Kevin timmert hard aan de weg als drumdocent maar ook met verschillende bandjes als drummer.

WESSEL PORRENGA

Technische dienst

Technische dienst. Wessel is verandwoordelijk voor alle technische klusjes in de muziekschool. Is je snaar geknapt of blijft er een klep hangen in de accordeon. Vraag Wessel en het is zo opgelost!

TRIJNIE PORRENGA

Muziekschool mama

Trijnie is onze huismama. Ze zorgt ervoor dat we elke woensdag met het hele team een warme maaltijd krijgen. Ze is te vinden achter de bali en doet han en span diensten in de muziekschool. Ze is op de hoogte van het reilen en zijlen in de muziekschool en springt dan ook overal in. 

LOTTE OOSTING

zang, musical en koorlessen

Lotte geeft zang, musical en koor lessen.  Lotte heeft de opleiding tot Docent Theater in haar zak en studeert op dit moment aan de academie Minervie. Lotte is dol op Musicals en het podium is haar favoriete plek.

LISA VAN DEN BERG

Zang en musical lessen

Lisa geeft zang en musical lessen bij ons op de muziekschool.  Lisa heeft KTM gestudeerd aan het Noorderpoort en veel podium ervaring. Lisa is een enthousiaste duizendpoot. En het podium is haar thuis.