Onze docenten

JACINTHA PORRENGA

Directie en docent

Geeft les in Piano, Keyboard, Gitaar, Accordeon & Accordeonorkest, Ukulele, Trekharmonica, Talentschool, musical & Sint Josef koor Talent ontwikkelen en ontdekken is een sterke kant van Jacintha. Denken in onmogelijkheden doet ze dan ook niet. Jacintha runt de muziekschool al 7 jaar op een succesvolle manier. 

Hans Battenberg

Hans is een ervaren viooldocent, die behalve klassiek ook pop, iers, jazz en improvisatie geeft. Hij heeft een eigen lesmethode"improviseren voor viool" geschreven. Vroeger speelde Hans in verschillende bands waar ze vooral veel Ierse muziek maakten. De passie die hij heeft voor muziek die probeert hij over te dragen aan zijn leerlingen.

 

KEVIN ADDENS

drumdocent

Kevin is verandwoordelijk voor de ritme sectie in onze muziekschool. Hij geeft drumlessen, djembeworkshops en workshop emmer drummen. verder geeft hij beginners piano, keyboard en gitaar lessen.  Kevin is afgestudeerd aan de Noorderpoort Kunst Theater en Media en heeft gestudeerd aan de Rock academie in Tilburg. Kevin timmert hard aan de weg als drumdocent maar ook met verschillende bandjes als drummer.

WESSEL PORRENGA

Technische dienst

Technische dienst. Wessel is verandwoordelijk voor alle technische klusjes in de muziekschool. Is je snaar geknapt of blijft er een klep hangen in de accordeon. Vraag Wessel en het is zo opgelost!

TRIJNIE PORRENGA

Muziekschool mama

Trijnie is onze huismama. Ze zorgt ervoor dat we elke woensdag met het hele team een warme maaltijd krijgen. Ze is te vinden achter de bali en doet han en span diensten in de muziekschool. Ze is op de hoogte van het reilen en zijlen in de muziekschool en springt dan ook overal in. 

Paula Brugge

docent Zang en muziekclub,

Paula is een enthousiaste zang docent die op een creatieve wijze kleur geeft aan haar lessen. Niks moet en alles mag in de lessen. Naast het lesgeven bij de muziekschool is ze nog werkzaam als jeugdverpleegkundige bij de GGD.